"Aveam de gand sa ma duc la sala, sa ma fac mare, sa ma rad in cap, sa imi iau un tricou si un Logan albastru si ma angajez la BGS, dar 073 m-a haladit!", Sile, din carter
Avandu-ne integritatea fizica, financiara, mentala si spirituala periclitata de masoni, criza economica, guverne corupte, extraterestrii care vin, extraterestrii care sunt deja aici, organizatii secrete, incalzirea globala, racirea globala, terminarea apei potabile, terminarea combustibililor fosili, monopolul catorva firme pe sursele noastre de hrana, otravirea populatiei, sterilizarea maselor prin vaccine, fotbalul romanesc slaban, filme proaste in septologii gen Saw, nu ne ramane altceva decat sa facem un film-documentar despre parul afro-americanilor pe o nuanta serioasa avandu-l drept protagonist pe Chris Rock.
Good Hair - salvarea omenirii. Film fara sens. Negrii gay entuziasmati de cizme facute de un designer gay in negare, prezenta ebony prea imbracata fara haz, Chris Rock n-are nici o duma de zici ca e profesor la Politehnica, cam asta vei vedea in film.
Nu vad cum cineva ar putea fi interesat in orice fel sa se uite o ora si jumatate la un film despre par, dar cu Chris Rock. De ce ne intereseaza asa de mult parul? De ce fetele vor sa aiba parul precum femeile portretizate drept diafane pe copertile revistelor glossy? Ce se petrecere intr-un barber shop? De ce blondul este echivalentul divinului? Parul matasos nu mai este la moda!
Da. Eu ca mamifera inteligenta, vreau sa imi dedic aproape o doisprezecime din zi sa aflu mai multe despre o galagie de celule moarte cu rol stilistic doar pentru omul contemporan, prost.
...da...sar'mana, numaru' 2 peste tot. Da-da, pierdut la spate...cred...