Dec
06
2009
The Final Destination (2009)
Duminică, 06 Decembrie 2009 23:45

Nu te lasa sedus de trailere pompoase sau de francize in care s-au pompat bani seriosi pentru a crea un hype in juru-i. Stim cu totii care este povestea cu seria Saw, iar Final Destination merge pe aceeasi cale. Ne aflam la partea cu numarul 4, intitulat "The Final Destination" - extrem de inspirat. Nu am vazut niciodata un film mai prost decat cel in cauza. Niciodata.

Te rog sa te uiti la el doar ca sa intelegi ca nu exista film mai prost decat asta. Apoi citeste recenziile de pe IMDb, loc unde The Final Destionation a primit nota 5,1. Tocmai ti-a fost dovedit, axiomatic, ca exista oameni absolut retardati.
Sa explic ce e aiurea? Nu exista vreo parte buna.
Toate femeile care apar in film sunt extrem de proaste. De asemenea ele sunt atragatoare, in special concubina personajului principal, care apare in numeroase randuri in vestminte sumare, gen doar o pereche de chiloti verzi stramti. Superficialitatea...E previzibil...Actori prosti....Toti arata bine...Femeile sunt incredibil de proaste...Momente de telenovela gen femeile se uita derutate si parca muzica se aude pe fundal...Tovarasii iti mor si tu te porti ca si cum n-ar fi nimic... Toate personajele s

Man, am sa fiu sincer...mi-e lene sa zic de ce naspa e filmul. E foarte naspa. Ti-e rusine de cat de naspa e. M-am uitat la el la calitate 720p si degeaba. Mai bine ma uit la filme indiene pe National Tv...

Trailer-ul arata bine, dar te minte precum te mint blugii stramti pe care ii poarta toate fetele pline de celulita. Ce vezi tu, nu e fund de negresa, cumetre.

Povestea in imagini:
bscap0000bscap0001

bscap0002bscap0004

bscap0008bscap0009

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează