"Aveam de gand sa ma duc la sala, sa ma fac mare, sa ma rad in cap, sa imi iau un tricou si un Logan albastru si ma angajez la BGS, dar 073 m-a haladit!", Sile, din carter
In focurile iadului sa arda Youtube, preferabil cu cancer testicular! Ai zice ca userii schizofrenici neotenisti sunt de fapt tinta atacului verbal, insa exista o echipa de moderatori care alege sa ii promoveze. E foarte greu sa descrii cat de prosti sunt oamenii astia si care sunt toate bolile de care sufera, in special daca alegi sa nu le dai embed, asa ca da, le vom genera niste hits, insa speram ca vor fi ultimele din partea noastra.
Mai intai o blonda, hi-hi, care face Parkour, hi-hi:
Acum urmeaza niste nenorociti angajati intr-o relatie de concubinaj. Stau cu chirie oamenii si fac videouri in fiecare zi. Fac schimb lichide cu mult iubitul caine, barbatul isi pune cercei negri in urechi, iar femeia este extrem de urata. Peste toate astea, oamenii vin "over the top", draga pokerist, cu intrebari existentiale de genul "dragaaaaaaa, iubiiiiiiii, daca si societatea noastra ar fi aceeasi cu a cainelui si ne-am mirosi fundurileeeee?????!!!! woooo, iubito, ce tare! nici nu m-am gandit la asta"