"Aveam de gand sa ma duc la sala, sa ma fac mare, sa ma rad in cap, sa imi iau un tricou si un Logan albastru si ma angajez la BGS, dar 073 m-a haladit!", Sile, din carter
E greu sa gasesti un context in care sa introduci urmatoarele elemente, asa ca le vom lasa sa abunde in mediul lor natural proiectat mental de catre tine.
Mass Message-uri:
Cristi Qlangiu: cumpar apartament ori garsoniera conf 1 in slobozia...relatii la mine
Cristi Qlangiu: Am cumparat casa..nu va mai deranjati ...multumesc pe aceasta cale, celor care m au ajutat.
Cristi Qlangiu: Am sters cativa "prieteni" din lista de prieteni...se stiu ei care...Scuze de deranj.
073.ro dorea sa propuna infiintarea unui teledon ad-hoc asa incat acest tanar intreprinzator si plin de resurse sa isi gaseasca o noua locuinta in care sa salasluiasca, insa, el, baiat salon, de comitet, ne-a anuntat din timp sa nu ne mai deranjam caci noua casa a fost deja achizitionata. Multumim si, noi celor, care, l-au ajutat, sa puna acea virgula..... ....... ...... Pretz de criza, dap. Impecabil, dap. Lipseste "PRETZ BOMBA!!!11".
Faptul determinant al acestui post a fost ultimul mesaj de tip mass al excentricului Cristi Qlangiu. El, eminamente geniu prin prisma id-ului extrem de bine ales, a tinut mortis sa ne anunte pe noi, toti nefericitii din lista sa, cum ca un grup de..."prieteni" (ai vazut ce-am facut aici?) a fost sters. Acest grup este format din falsi prieteni, deci nu te ingrijora! Ei nu au fost numiti, insa ei se stiu.
Panica probabil s-a instaurat printre acestia, desi ei nu sunt constienti de eliminarea lor din "buddy list-ul" neintelesului sihastru, mai nou. Totusi, noi stim ca ei au fost stersi! Deci copacul cazut in padure a fost auzit de catre cineva, iar unda noastra de energie determinata de aflarea acestui element de noutate de ultim minut ii va afecta pe aceia in cauza. Grav... Indemnam la o contemplare indelunga.
Continuam cu muzica de calitate. Noi oricum asculta orice mai putin manele.
Frate, si tu te-ai lasat de pastile datorita lui Sisu?! Fratie, ce coincidenta! Si noua ne-ar fi placut sa ii putem zice "frate" lu' fratele Sisu, da' nu am apucat sa il cunoastem direct, doar ashea, pe sticla! Noi suntem aicea ca sa il incurajam pe Sisu si sa stii, frate, ca suntem gata sa ii futem pe aia din instanta si pe toti senatorii si deputatii astia corupti si ministri! Tine capu' sus, Sisule! O sa iesi tu pe strazi iara! Asta-i adevaru'! Un cartus de tigaaaari pentru tineeeeeeeeeeee!
Nu stiu ce zice lumea ca femeile n-au nici o treaba cu viata, in general, si cu muzica, in caz particular. Oricum ele fac treaba buna si sunt super ok si toti misoginii si astia care au pica sa se duca dracului, da??? Asta-i rep adevarat!
*Injuratura a fost pentru efect, altfel nu am fi folosit-o. Privind rapid prin blogosfera vom observa o necenzurare exagerata in ceea ce priveste utilizarea injuraturilor, organelor genitale ori a diverselor functii de excretie ale corpului, fapt care denota folosirea din plin a strict primelor 2 circuite ale constiintei din modelul celor 8 ale lui Timothy Leary si Robert Anton Wilson. Nu exageram. Sisu liber!