Mar
14
2010
Femeia lui Kanye
Duminică, 14 Martie 2010 11:35

"...how could you be so heartless???"
Stiu ca adesea contemplai asupra dualitatii smecher-om prost a lui Kanye si te gandeai ce anume il face pe om sa fie ceea ce este - pe atat de prost, pe atat de bogat, cele mai bune videoclipuri, vanzari de albume care l-au intrecut pe 50, etc -. In spatele fiecarui om prost sta o femeie, iar 808s & Heartbreak face trimiteri cat se poate de explicite la o duduie pe care Kanye a curtat-o ceva vreme, dupa care ea a inceput s-o arda aiurea (conform albumului sau). Ulterior s-a despartit de logodnica in speta si s-a combinat cu o striperita pe care o vei vedea mai jos.

Pare ca baiatul are mare nevoie de cineva cu care sa isi imparta bogatia, altfel ea nu inseamna nimic. Laitmotivul a devenit cliseu in randul baetilor cu bani, iar 073 considera imperativ necesar sa previna prostia determinata de proiectii mentale gresite legate de femele. Conform acestor greseli de logica e mai bine sa ai jumatate din averea ta, dar sa ai o jumatate (vezi ce am facut aici?).
Mai mult, printre neotenistii din 104 care stau intr-o garsoniera, umbla vorba cum ca iubirea si suferinta sunt sarea si piperul vietii!
...aha.

Am vorbit adesea in articolele postate pe acest site despre atentia pe care trebuie sa o acorzi femeii, ba chiar si despre modurile in care te poti comporta cu ea. Am postat un ghid despre cum sa te indragostesti sau cum poti obtine efectul invers. Subliniem acest subiect fiindca majoritatea indivizilor cu potential sunt redusi la stadiul de Tudor Chirila prin simpla prezenta a unei femei in gandul lor, ceea ce este trist.
Argumentul nostru principal:

Kanye cu Amber RoseCe dragut!O domnisoara stimabilaEu am o parere foarte buna, mda?

Deci aceasta este muza lui Kanye? Salvarea sa de la durerile provocate de despartirea de logodnica lui?
Ok. O alegere buna...

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează