Dec
09
2009
Expert Village
Miercuri, 09 Decembrie 2009 22:45

Iti recomandam sa inveti si sa faci bani, concomitent preferabil. Astfel expus scopul, in acest post ne vom ocupa de prima parte si, deci, te indreptam catre Expert Village.
Detaliile despre transformarea/mutarea lor pe EHow.com nu mi se par relevante, insa cele 14.000 de videouri uploadate pe Youtube te pot invata cum sa conduci, cum sa devii mai bun la ping pong sau cum sa construiesti o bomba, daca stii sa pui informatia cap la cap.

Expert Village poate fi asemuit cu Wikipedia, insa tot contentul este video, creat de catre utilizatori din toata lumea. Majoritatea lor chiar stiu despre ce vorbesc si te pot ajuta sa iti imbunatatesti cunostiintele/tehnicile. E cazul sa folosesti search-ul de pe canalul lor, altfel vei afla cum se gateste mancarea indiana, cum sa schimbi crampoanele din pantofi de golf si cum poti da un "jab" curat (box).
Fara indoiala nu poti inlocui documentarea amanuntita cu niste videouri de cateva minute, insa este un inceput bun pentru cei care cred ca Tweeter ii va anunta daca 2012 e adevarat sau nu.

Mergi pe Expert Village.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează