"Prin acest avatar imi arat posesiunile cele mai de pret: masina cu peste 100.000 de km, luata pe credit/banii parintilor, si/sau concubina, la nici una dintre ele nefiind unic proprietar.", Jmeker de carter.
Crezi ca Bin Laden a bombardat turnurile ? Crezi ca Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe sunt niste organizatii benefice ? Crezi in NATO, UE, UNICEF sau ONU ?
Crezi ca Traian Basescu e aici sa te ajute ?
Nu te uita la ultimul documentar al luptatorului pentru adevar, Alex Jones.
"The 9/11 Chronicles : Truth Rising" prezinta filmari de la cele mai recente manifestatii de la Ground Zero, locul unde s-au daramat turnurile gemene, alaturi de dovezi clare ce arata necesitatea unei reinvestigari.
Necesita timp, necesita atentie, presupune o suita de informatii cunoscute pentru ca intreaga idee a documentarului sa fie perceputa.
Alex Jones, cunoscut pentru documentare precum " EndGame : Blueprint for Global Enslavement " ( ce il prezinta pe tanarul jurnalist roman Paul Dorneanu ) , " TerrorStorm " si nenumarate altele ne aduce in fata confruntarile sale directe ( a se citi acuzele sale bine fondate ) cu nume mari pe scena politica americana : Hillary Clinton, Al Gore etc. Pe langa filmarile in care neo-nazisti mai sus mentionati nu au replici, ne sunt prezentate abuzurile politiei fata de manifestantii pentru adevarul 9/11 .
Din punctul meu de vedere, orice documentar al lui Alex Jones , sau la fel de bine emisiune radio ori tv , ridica nivelul perceptiei asupra realitatii a ascultatorului.Nota mea va fi intotdeauna peste 8 in cazul lui.